Please
Please

Stories

Hantverkare, Johan Bergdahl

Johan Bergdahl

Buller kommer ut från en liten verkstad i Sandared, en liten by i södra Sverige. Johan Bergdahl gör vad han älskar mest, arbetar med trä. Han spenderar all sin tid i denna verkstad när han inte undervisar barn i en skola i Borås, om trä. Man kan säga att Johan är över genomsnittet intresserad av trä. Som tur är för oss, så känner vi Johan och ännu mer tursamt, vill han samarbeta med oss.

Vi kom till Johan med en förfrågan. Vi ville göra det bästa Frescobol-racketen på marknaden och det skulle se fantastiskt ut. Johan är en kille som älskar en utmaning och började genast skissa på lösningar och hans hjärna arbetade på högvarv för att skapa vad vi hade bett om. Han gjorde tio prototyper till oss som vi testspelade. Av dessa tio racketar plockade vi de bästa egenskaperna och sammanförde dessa till vår slutprodukt, Pinneviken. Vi kan inte vara lyckligare med resultatet och vi tror att vi har skapat det bästa Frescobol-racketen som finns.

Johan tar sig an uppdrag som detta. Så om du drömmer om en  produkt tillverkad i trä, bör du kontakta honom. Vi vill dock höja ett varningens finger, han kan vara upptagen med att göra Frescobol-racketar.

Share
Updating ..
Your cart is currently empty.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies