Please
Please

Stories

Hantverkare, Amanda Siljebratt

amanda_1280

Att döma av planscherna på väggarna i Amandas lägenhet i Majorna i Göteborg, så gillar hon hårdrock. Den vinklade datorskärmen på väggen (så att hon kan se youtube-videos samtidigt som hon jobbar) med hårdrocksvideo på, bekräftar teorin. Om det finns en föreställning om hur en hårdrockare har det hemma så bekräftas den föreställningen hemma hos Amanda. Men här finns också verktyg, symaskiner, trådrullar, hålslagare, saxar i olika storlekar, tejprullar, ritningar och mallar, tyngder, klämmor, fingerblommor och läder. Framför allt läder, mycket läder.

Amanda är så passionerad för sitt jobb att hon har bestämt sig för att ha sin ateljé hemma i sin lägenhet. Då kan hon göra det hon tycker bäst om, när hon vill, nämligen sy läderprodukter. I vår anställningsbeskrivning stod det just att vi sökte en person som lyssnar på hårdrock, ser på youtube samtidigt som hon jobbar, bor i Majorna i Göteborg, har sin ateljé hemma och är tokig i läder. Tänk vilken tur vi haft som hittat Amanda. Så tack, tack för att du finns, Amanda.

 

 

Share
Updating ..
Your cart is currently empty.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies