Please
Please

Stories

Nyckelring

Den sak du oftast bär med dig i din ficka förutom din telefon och plånbok är dina nycklar. Nycklar kan vara knöliga och inte alls speciellt bekväma att bära med sig.

Wikipedia skriver så här om nyckelringar.
Den vanligaste typen av nyckelring är en metallring som består av två loopar. Båda ändarna av loopen kan bändas isär så att en nyckel kan träs på och glida längs med spiralen tills den är fast kopplad på ringen. Nyckelringar bär förutom nycklar ofta en nyckelbricka eller annat som gör nyckelknippan lättare att urskilja från andra.

Det låter som en ganska tråkig beskrivning av något som kan bli en fin accessoar.

Vår tanke var att matcha ihop nyckelringen med plånboken eftersom de ofta bärs tillsammans. Dessutom att den inte skulle kännas obekväm när du har den i fickan. Resultatet blev Gålö, namngiven av en halvö i Stockholms skärgård där hav möter land. I Gålö viks nycklarna in i en läderögla som gör att den ligger bekvämt i din ficka samtidigt som den är lätt att fiska upp ur densamma. Dessutom blir läderöglan till ett handtag när du ska låsa upp din dörr. Funktionsduglig design.

Share
Updating ..
Your cart is currently empty.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies